Ontdek je creativiteit en laat je inspireren!

Ben je op zoek naar een manier om echt even tijd voor jezelf vrij te maken? Laat je het vaak afweten vanwege andere prioriteiten die je hebt? Het is begrijpelijk dat het moeilijk kan zijn om ruimte te vinden voor je eigen creativiteit. 

Het kan ook zijn dat je wel graag creatief bezig bent, maar niet weet waar je moet beginnen. Een blanco canvas of bord kan overweldigend zijn en je kunt twijfelen aan je mogelijkheden en kleurkeuzes. Misschien heb je niet de benodigde materialen in huis en zie je er tegenop om deze aan te schaffen, omdat het als een dure aangelegenheid voelt om een nieuwe hobby uit te proberen. 
Daarnaast kan de gedachte aan de rommel die het met zich meebrengt je weerhouden om aan de slag te gaan. Denk aan verfspetters op je meubels of een kunstwerk dat moet drogen op de keukentafel. 

Maar wat als ik je vertel dat ik de perfecte oplossing voor jou heb? Maak kennis met mijn unieke creatieve workshops! Als ervaren docent met 20 jaar ervaring in het basisonderwijs en het MBO, weet ik als geen ander hoe ik mensen kan helpen in hun creatieve proces. Ik sta klaar om jou te begeleiden en je te helpen bij het maken van keuzes, zodat je vol vertrouwen aan de slag kunt gaan.

Mijn workshops zijn altijd kleinschalig en vinden plaats in mijn atelier in Hengelo, waar een gezellige, huiselijke sfeer heerst. En het beste va alles is dat alle materialen al aanwezig zijn. Je hoeft dus niets zelf aan te schaffen. Ik zorg ervoor dat je ruime keuze hebt uit verschillende kleuren en materialen, zodat je helemaal vrij bent om te experimenteren en je creativiteit de vrije loop te laten. Na afloop hoef je niks op te ruimen!

Natuurlijk wordt er tijdens de workshops gezorgd worden voor thee, koffie en iets lekkers.

Je zult merken dat je tijdens mijn workshops niet alleen plezier hebt, maar ook dat de tijd voorbij vliegt. De energie die ik krijg van deelnemers is onbetaalbaar! 

Om ervoor te zorgen dat je met een blij gevoel naar huis gaat, zijn mijn workshops verdeeld over 3 of 4 sessies. Je hebt dus voldoende tijd om iets te creëren waar je echt trots op kun zijn. 

Enkele voorbeelden van workshops die je bij mij kunt volgen zijn: tuften, stippen op servies en prints maken met een gelli-plate. Kies de workshop die jou het meest aanspreekt en laat je verrassen door je eigen creatieve talent. 

Dus waar wacht je op? Neem de tijd voor jezelf, ontdek je creativiteit en laat je inspireren tijdens mijn unieke creatieve workshops. Schrijf je nu in en maak van jouw kunstwerk een pronkstuk waar je nog lang van zult genieten.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de workshopagenda? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Mis deze kans niet om je creativiteit te ontdekken.